CONSIDERATIONS TO KNOW ABOUT بیماری پسوریازیس در بارداری

Considerations To Know About بیماری پسوریازیس در بارداری

Considerations To Know About بیماری پسوریازیس در بارداری

Blog Article

بازیافت بطری های پلاستیکی به گلدان های زیبا برای روی میز !

گونه گذاری و برجسته کردن گونه بدون جراحی با تزریق ژل و چربی در طول دوره جوانی، گونه‌ها برجسته و پر حجم هستند.

آگرانولوسیتوز، اختلالات قلبی مانند میوکاردیت و کاردیو میوپاتی، کاهش تحرک دستگاه گوارش همراه با یبوست شدید، عوارض عصبی، افزایش وزن و دیابت

اگر شما به طور منظم از داروهای دیگر که شما را خواب آلود می کنند ( مانند سرماخوردگی یا آلرژی به دارو، آرام بخش ، طب درد مخدر، قرص های خواب آور ، ارامش دهنده های عضلانی ، و دارو برای تشنج ، افسردگی، و اضطراب ) استفاده میکنید٬ حتما پزشک خود را در جریان قرار دهید

محتوای این مقاله صرفا برای افزایش آگاهی شماست. قبل از هرگونه اقدام، جهت درمان از پزشکان دکترتو مشاوره بگیرید.

الانزاپین برای درمان تظاهرات اختلالات سایکوتیک و اسکیزوفرنی(اختلالات روانی) استفاده می‌شود.

از آنجایی که شواهد دقیق و مستندی درباره اثربخشی درمان با لیزر در اختیار نیست معمولا جزء راهکارهای درمانی اولیه محسوب نمی‌شود.

امین معلمی گفت: ۱۴۰۲/۰۸/۲۷ در ۱:۱۰ ق٫ظ باسلام. خیلی ممنون ازتوضیحاتتون. خیلی جامع وکامل شکل بیماری وروش درمانشو توضیح میدید. موفق باشید.

طرز تهیه خورشت کرفس تمام رازها و اسرار خورشت کرفس لعابدار و خوشمزه که تا حالا نمی دونستی !

علائم قارچ پوستی بسته به نوع عفونت و محل آن روی بدن متفاوت است. با این حال، برخی از علائم رایج عبارتند از: خارش و سوزش این دو علامت از جمله شایع‌ترین نشانه‌های قارچ پوستی هستند. تغییر رنگ پوست قارچ‌های پوستی ممکن است باعث تغییر رنگ پوست شوند، مانند ایجاد لکه‌های قرمز، قهوه‌ای یا سفید. پوسته پوسته شدن یا ترک‌خوردگی عفونت‌های قارچی می‌توانند باعث خشکی، پوسته‌پوسته شدن یا ترک‌خوردگی پوست شوند. بثورات بروز بثورات پوستی، اغلب به صورت دایره‌های قرمز با حاشیه مشخص، یکی دیگر از علائم رایج است. آسیب به ناخن‌ها در صورت عفونت قارچی ناخن‌ها، ممکن است شاهد تغییر رنگ، ضخیم شدن یا شکنندگی ناخن‌ها باشید.

پزشک جهت کنترل عوارض این بیماری می تواند داروهای زیر را تجویز کند.

درمان سریع قارچ پوستی اغلب شامل استفاده از داروهای ضدقارچ موضعی و گاهی اوقات داروهای خوراکی است. مهم است که به یاد داشته باشید درمان قارچ پوستی ممکن است نیاز به زمان داشته باشد و پاسخ به درمان می‌تواند بسته به نوع قارچ و محل عفونت متفاوت باشد. در اینجا چند گزینه درمانی رایج آورده شده است: کرم‌ها، لوسیون‌ها، و پودرهای ضد قارچ داروهای موضعی مانند کلوتریمازول، میکونازول و تربینافین برای درمان انواع مختلف قارچ پوستی مورد استفاده قرار می‌گیرند. این داروها مستقیماً روی ناحیه آسیب‌دیده اعمال می‌شوند. داروهای خوراکی ضد قارچ در موارد شدیدتر یا وقتی که عفونت به درمان موضعی پاسخ نمی‌دهد، پزشک ممکن است داروهای خوراکی مانند فلوکونازول یا تربینافین تجویز کند. نکات بهداشتی حفظ بهداشت مناسب، خشک نگه داشتن نواحی مرطوب بدن، استفاده از لباس‌های نخی یا تنفسی و تعویض مرتب پوشاک به ویژه جوراب‌ها و کفش‌ها می‌تواند به سرعت بخشیدن به فرآیند درمان کمک کند.

افراد مبتلابه آرتریت پسوریاتیک بیش از سایرین در معرض ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی، افسردگی و بیماری‌های دیگر قرار دارند.

قارچ پوستی در مادران شیرده معمولاً خطر جدی برای سلامتی مادر یا نوزاد ایجاد نمی‌کند. با این حال، چند نکته مهم وجود دارد که باید در نظر گرفته شود: انتقال به نوزاد اگرچه انتقال قارچ پوستی از مادر به نوزاد نسبتاً نادر است، اما ممکن است در صورت تماس نزدیک پوست به پوست رخ دهد. به همین دلیل، مادرانی فوق تخصص بیماری پسوریازیس که دارای عفونت قارچی هستند باید در هنگام شیردهی یا نگهداری نوزاد از تماس ناحیه آلوده با پوست نوزاد اجتناب کنند. استفاده از داروهای ضد قارچ بسیاری از داروهای ضد قارچ موضعی برای استفاده در دوران شیردهی ایمن هستند. با این حال، مادران باید قبل از استفاده از هر نوع دارو، با پزشک خود مشورت کنند تا از ایمنی آن برای خود و نوزادشان اطمینان حاصل کنند.

Report this page